Tuin-ontwerpen

«

         

Enkele korte spontane reacties over de website:


Geachte medewerkers:

Al diverse tuinideeŽn uitgevoerd in mijn tuin, echter nooit tot mijn volle tevredenheid. Toen ik uw ontwerp van de diagonale tuin zag, sprak mij dit wel aan. Heb dit principe in vereenvoudigde vorm naar mijn situatie aangepast met 3 soorten bestrating zonder hoogteverschillen, maar dan nog vind ik het heel geslaagd.

Hartelijk bedankt voor de inspirerende tekeningen.
Peter

Beste Martijn,

Hartelijk dank voor het mooie ontwerp van onze achtertuin. De opzet en indeling zijn ons inziens zeer geslaagd. Is het mogelijk om de bestrating aan te passen? Ons idee is om de terrassen te laten voorzien van die populaire grote tegels, van b.v. 100 x 100 of rechthoekige van 100 x 50cm. Wellicht kleven hier buiten het gewicht nog allerlei andere bezwaren aan, dat horen we dan graag. We zijn benieuwd naar het effect in jouw ontwerp.

Alvast bedankt,
Antoinette

Goedemiddag,

Over wat een bijzonder mooie site beschikt u. De tuintekeningen zijn die rond u bedrijf te zien of zijn het voorbeelden, wij vinden namelijk de pergola tuin fantastisch, maar hij past niet helemaal in onze tuin. We hebben namelijk een terras van 4,90 mtr doorsnee en de tuin heeft een afmeting van lxb 11 x 10 mtr.

Met vriendelijke groeten,
Jannine

Goedenavond lezer,

Met grote belangstelling heb ik gekeken naar de tuinontwerpen op uw website. Ik kan veel informatie op uw site vinden. Jammer genoeg heb ik echter nergens kunnen vinden of het mogelijk is een tekening te laten maken en wat de eventuele kosten hiervoor zijn. Kunt u mij hierover informatie mailen. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,
GabriŽlle

Met veel interesse hebben wij al enkele malen uw website bezocht. Wij hebben heel veel tuinplannen maar zijn nog steeds niet tot een echt ontwerp gekomen. Voor ons is jullie website echt een uitkomst, temeer omdat we de tuinaanleg graag, grotendeels, zelf willen doen. Graag zouden wij met u een afspraak maken. Wilt u contact met ons opnemen?

Met vriendelijke groet,
Annemieke

Hallo,

Even het volgende... Na een verbouwing aan ons woonhuis, willen wij nu onze tuin aanpakken. Helaas weten wij niet goed hoe. Mijn man vindt het niet zo nodig, maar ik wil liever eerst een ontwerp voordat we gaan beginnen. Wegens chronisch tijdgebrek hebben we ook niet echt tijd om er volop in te duiken dus heb ik sowieso liever dat er een expert meekijkt en adviseert. Bij zoeken op het net kom ik iedere keer weer bij jullie uit omdat je bij hetgeen er op jullie site te zien valt, je meteen zoiets krijgt van "ja, dat is mooi, dat wil ik ook". Het gaat om een tuin rondom het huis met uitzondering van de erfzijde. Wij beschikken zelf over een aantal Handige Henkies dus de uitvoering proberen we zoveel mogelijk zelf te doen maar misschien is dat ook wel jullie bedoeling.

Gaarne uw reactie.


Beste Martijn,

Ik ben zeer, zeer enthousiast over de door jou getekende niveau-tuin 1!
We hadden zelf al bedacht dat we met diagonalen lijnen wilden gaan werken: jouw ontwerp is voor onze tuin gemaakt! (maar dan zonder hoogteverschil).
Ik heb wel een paar vragen:
- Ik zou graag van die grote tegels (100x100) en hout gebruiken. Wat zou je me aanraden? Of vind je het juist niks voor deze tuin?
- Ik ben ook niet echt fan van grind en gazon, dus zou ik ook graag een alternatief willen hebben voor het grindplateau.
- Ons huis is donkerbruin geschilderd: wat raad je aan voor de kleuren van de tegels?
Ik ben benieuwd naar je advies. Ik ieder geval bedankt voor het ontwerp!

Met vriendelijke groet,
Marjorie


Beste Martijn,

Hartelijke dank voor het ontwerp van onze achtertuin! Als eerste vind ik dat u er erg goed in bent geslaagd om in onze smaak een tuin te ontwerpen! Ik vind het moeilijk om van papier een goede voorstelling te maken, maar volgens mij wordt het een gezellige en tegelijk nette achtertuin (onze stijl dus).
Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,
Marjolein


Hoi Martijn,

Het is al weer een tijdje geleden dat jij bij ons langskwam voor een tuinontwerp. We hebben vorige zomer de boom gekapt, het schuurtje verplaatst, 100 kruiwagens aarde verwijderd en er weer 8 kuub zand in gekruid. Vervolgens zijn de stratenmakers gekomen en hebben alles heel mooi bestraat. Het was nog een hele klus om de juiste stenencombinatie te vinden maar het resultaat mag er zijn! We zijn zeer blij met jouw ontwerp. Ik zag dat je ons ontwerp hebt gebruikt op je website. Leuk hoor!

Met vriendelijke groet,
Annemieke

Terug naar vorige pagina