«

         

Vlinderdecoratie

"Het hele jaar vlinders rondom uw huis en in uw tuin".
Voor iedere soort wand of muur zijn er passende vlinders:
Velen gaan uit van soorten die veel voorkomen in de eigen streek, zoals:
de KLEINE VOS, de KONINGINNEPAGE of de DAGPAUWOOG en het KOOLWITJE.
Natuurlijk is een keuze op basis van de kleur muur ook erg praktisch, want bijvoorbeeld een Koolwitje komt beter uit op een niet-witte muur.

Alle vlinders maar ook lieveheersbeestjes en libelles, worden onvoorwaardelijk gegarandeerd op kleurvastheid. Ook bij bevestiging aan de zonzijde en/of als u aan de kust woont. De vlinders zijn het mooist in de volle zon.

MONTAGE:
Ieder artikel is voorzien van een roestvaste beugel voor bevestiging tegen de muur. Er wordt een plug en roestvaste schroef erbij geleverd.
Alleen een gaatje boren van 8 mm is noodzakelijk. De beugel kan zodanig worden gedraaid dat deze achter de vleugel verdwijnt. Bent u bang voor diefstal? Dan krijgt u er een veiligheidsschroef bijgeleverd, die kan alleen vastgedraaid worden. Natuurlijk kan ook op een houten ondergrond bevestigd worden. Als extra kan een staaf geleverd worden van 100 cm om de vlinder in een border, in een bloembak, of bij een vijver te plaatsen. De (geplastificeerde) staaf kan zonder verdere extra's bevestigd worden.
De afmetingen zijn divers en bedragen ca. 40x30 cm.

ONDERHOUD:
De vlinders en andere beestjes vragen géén onderhoud. Op den duur zal echter de glans enigszins vervagen, door de luchtvervuiling, maar de kleur blijft onaangetast. Wilt u toch de vlinder schoonmaken: gebruik dan in géén geval chemische of schuurmiddelen, maar uitsluitend water met een zacht doekje.

De vlinders zijn gemaakt van aluminium en kunststof. Dat maakt de vlinders weersbestendig voor jarenlang plezier.

U kunt kiezen uit de onderstaande vlindersoorten:Voor meer aanvullende informatie zie de website: www.butterflyman.nl

Terug naar vorige pagina