«

         


stappen plan van het tuinonwerp


Het maken van uw tuinontwerp zal in een "3 stappen plan" worden uitgevoerd.
De kosten voor het maken van een uniek tuinontwerp zullen € 275,- bedragen (tuinoppervlakte max. 350 m2). De ontwerpkosten voor grotere oppervlakte zijn op aanvraag en zullen worden afgestemd op uw situatie.
Dit is inclusief:
- het opmeten van de tuin en één inventariserend gesprek, binnen de straal van 40 km vanaf de vestigingsplaats Lunteren.


Tuinontwerp op afstand:

Buiten het regiogebied van 40 km kan "een tuinontwerp op afstand" worden uitgevoerd.
- U meet de tuinafmetingen op en zet dit op b.v. ruitjespapier. Vergeet de positie van ramen en deuren niet aan te geven en de orientatie/ligging van de tuin.
Een bouwkundige plattegrondtekening van de begane grond van uw huis en een kadastertekening van uw perceel is ook voldoende. Geef ook aan indien er niveauverschil in de tuin aanwezig is.
- U stuurt een foto(s) van de bestaande tuin met z'n omgeving.
- U maakt een verlanglijstje waaraan uw nieuwe tuin moet voldoen.
- Geef ook aan indien bepaalde bestaande materialen of beplanting dienen te worden hergebruikt. Ook indien de keuze van bestrating (steengrootte en/of kleur) ook al bekend is.

Veelal zal er ook nog even telefonisch overleg zijn om bepaalde zaken nog verder af te stemmen.
Wilt u toch een persoonlijk bezoek, dan is dit in overleg ook mogelijk, maar dan zullen er reis-en bezoekkosten in rekening worden gebracht. Deze extra kosten worden vooraf met u bepaald.

"Wanneer u bovenstaande gegevens per post naar ons toestuurt krijgt u binnen 2-3 weken per post het voorontwerp op A3-formaat
of op groter papierformaat."
Als voorbeeld zijn ook drie tuinontwerpen weergegeven van een tuin die groter is dan 350 m2
(prijsopgaaf op aanvraag).

         
Voorbeeld 3 stappen plan:

stap 1.Voor-ontwerp.

Na inventarisatie van uw tuinafmetingen en wensen, zal een voorontwerp worden gemaakt. Hierbij zal de indeling worden bepaald en de sfeer en uitstraling van uw tuin.
De terras(sen) zijn aangegeven met een voorstel van steen/tegelsoorten.
Veelal is het ontwerp ook al voor u ingekleurd.
Uw voorontwerp zal op A3-formaat per post ter goedkeuring naar u worden toegezonden.

Hierna zal stap 2 worden uitgevoerd (zie hieronder).stap 2.
Definitief-ontwerp.

Uw eventuele aanvullende opmerkingen worden eenmalig in de tekening verwerkt. Hierna zal stap 3 worden uitgevoerd en een bematingsplan worden gemaakt.


stap 3.
Bematingsplan.

Het definitieve ontwerp zal worden bemaat, zodat u exact de afmetingen en oppervlakte van de borders en de terrassen van uw tuin weet. Met deze tekening kunt u zelf aan de slag om de tuin aan te leggen, of u besteed de tuinaanleg uit door deze deels samen met EMBÉ-TUINEN en u uit te voeren, of door de aanleg volledig en vakkundig geheel door EMBÉ-TUINEN te laten verzorgen.
Ook kunt u de tekening gebruiken voor een offerte aanvraag en vergelijk bij diverse hoveniers/stratenmakers.
Per post zal het definitieve ontwerp en het bematingsplan op A3-formaat of op groter papierformaat naar u toe worden gezonden.


Aanvullend kunnen wij voor u een beplantingsplan opstellen waarin uw favoriete bloemkleuren in de borders worden geselecteerd. Deze extra kosten bedragen € 145,- (in combinatie met uw tuinontwerp).
Terug naar vorige pagina