Tuin-ontwerpen

«

         

de Tuincaddy:

De kruiwagen is nu opnieuw uitgevonden!
Na het werken in de tuin is het meestal een grote puinhoop. Takken, bladeren en ander groenafval liggen verspreid door de tuin en vragen om een laatste karwei: het opruimen!

De Tuincaddy is makkelijk wendbaar met een kleine draaicirkel. De tuincaddy heeft, in tegenstelling tot de kruiwagen, n as met twee luchtbanden met een doorsnede van 26 cm.
Schoonmaken is even simpel. Door de vorm en materialen is een gerichte waterstraal voldoende.
Bij droge materialen kan worden volstaan met droog uitvegen. En eenmaal klaar met het karwei heeft de Portax heel weinig ruimte nodig. Inklappen en tegen de muur zetten of er aan ophangen. Tot het volgende karwei geklaard gaat worden.

Wielen van 26 cm doorsnede met luchtbanden, stevig chassis van innovatief kunststof, grote vierkante opening aan de bovenzijde met een handig breed handvat. Met de Portax hoeft niemand te leren rijden. Deze vernieuwde kruiwagen met flexibele nylon zijwanden rolt zijn bestuurder vrolijk vooruit. Makkelijk wendbaar en voorzien van kleine draaicirkel. Moet er snoeiafval of zand worden opgeveegd, geen probleem. De voorzijde ziet er uit als een reuze blik met gladde opschuifrand. Simpel het beoogde tuinafval er in schuiven en klaar.

De tuincaddy heeft een stevig chassis van hoogwaardig kunststof met zijwanden van flexibel nylon en een handige brede handgreep. De tuincaddy heeft een inhoud van 150 liter en een laadgewicht van maximaal 50 kg.
Ook zitten er uitsparingen op de tuincaddy voor het gemakkelijk vervoeren van benodigd tuingereedschap.
Wilt u meer informatie over de verkrijgbaarheid van of over de Tuincaddy Portax 150? Ga dan naar de website: www.WOLF-Garten.nl


Terug naar vorige pagina