Tuin-ontwerpen

«

         

de schoffel-hark:

Goed nieuws voor tuinbezitters!
Het verwijderen van onkruid wordt nu aanzienlijk eenvoudiger. Met de nieuwe schoffel-hark hebt u namelijk minder kracht nodig en bent u veel sneller klaar.
Twee keer zo snel met halve kracht! Schoffelen en harken in één beweging.
U bespaart het continue gebruik van twee losse gereedschappen want de schoffel-hark combineert schoffel en hark in één. U hoeft niet meer te duwen, alleen maar te trekken - een veel natuurlijkere beweging.

Duwend schoffelen, hetgeen veel kracht kost, is nu verleden tijd. Het slimme ontwerp van de schoffel-hark zorgt er namelijk voor dat met een lichte trekbeweging zowel geschoffeld als geharkt wordt.
Schoffelen kost zo geen moeite meer!
Onkruid verdwijnt met gemak, zelfs in grindpaden. Schoffelen wordt leuk, want u harkt ook meteen!

Werking: Het vlakke blad schaaft door de grond en snijdt het onkruid in één trekbeweging. Dankzij de stevige gebogen tanden kunt u op iedere diepte schoffelen waarbij u het onkruid naar u toe harkt èn tegelijkertijd de grond ordelijk verspreidt.

Het gereedschap is licht in gewicht, goed gebalanceerd en heeft een lange essenhoutensteel voor de juiste reikwijdte en comfortabele houding.
De schoffel-hark is een Nederlandse uitvinding en wordt met de hand in ons land gemaakt. Het innovatieve stuk gereedschap heeft een werkbreedte van 20 centimeter. De steel is 1,70 meter lang en zorgt voor een lange ‘reach’ en bovendien blijven de rugspieren gespaard. Naast de lange schoffel-hark is er voor het fijnere schoffelwerk een middellange schoffel-hark verkrijgbaar (steellengte 63 cm) en twee hand schoffel-harken (steellengte 34 en 45 cm). De kleinere typen schoffel-harken hebben een bladbreedte van 8,3 cm.

Terug naar vorige pagina