Tuin-ontwerpen

«

         

de haardtafel:

Sfeervol, warm, gezellig en bijzonder handig!
Een tafel waar vuur in zit.
Het is een prachtig gezicht en bovendien bijzonder sfeerverhogend.

De haardtafel als terrasverwarming op propaangas of op aardgas is ontworpen en vervaardigd om juist buiten op het terras, balkon of onder een overkapping te genieten van sfeer, gezelligheid en haardwarmte.
De aantrekkingskracht van een vlammend haardvuur nodigt ieder uit om aan te sluiten voor romantisch en sfeervol borrelen tot in de late uurtjes.
De kou kan uw tuinfeestje niet meer verstoren.
Voor de rokende partner een gezellig zitje buiten. Zo lang mogelijk lekker verwarmd in de buitenlucht verblijven. Verras uw gasten met sfeer door ‘De haardtafel’ op het terras. Als horeca-ondernemer kunt u uw gezellige interieur doortrekken naar buiten. Een tafelhaard welke niet rookt, roet en vonkt.
Het is geen BBQ maar het is veel meer dan een terrasverwarmer. Een behaaglijke warmte, ook veilig onder parasol of zonnescherm.


Complete Vuurtafel, tafeluitvoering van hoogwaardig hardhout met gashaard. Afmeting van deze tafel op de afbeelding: 230 x 110 x 75 cm (LxBxH) uitgevoerd met een metalen gepoedercoate gashaard van 30 x 60 cm. Dit is een grote maat tafel en daarin past ook de grootste maat gashaard. Deze hardhouttafel is onbehandeld, uiteraard kan de tafel worden geleverd dat is voorzien van hardhoutolie.

De haardtafel is ook in de vorm van een statafel verkrijgbaar. Gemaakt van b.v. gebruikt steigerhout met een RVS gashaard. De gashaard is 30 bij 30 cm. De afmetingen van de steigerhouten statafel (vierkante tafelblad) is; 100 x 100 x 110 cm hoog. De statafel is inclusief de roestvrij stalen gashaard en een White wash behandeling. Uiteraard kan de statafel (tegen meerprijs) ook van een ander houtsoort gemaakt worden.

De gashaarden zijn in 2 verschillende materialen en 4 verschillende afmetingen verkrijgbaar. -Metaal, beschermd met zwarte hittebestendigde coating
-Roestvrij staal (RVS)
Afmetingen gashaard
Vuurkorf (klein) 24 x 37 cm
Vuurkorf (midden) 30 x 45 cm
Vuurkorf (groot) 30 x 60 cm
Vuurkorf (vierkant) 40 x 40 cm

De gashaarden zijn ook los verkrijgbaar, zodat u deze in uw bestaande tafel kunt inbouwen.
Het vuurplateau voldoet aan de veiligheidsnorm en sluit gastoevoer af indien vlammen of waakvlam door de wind uitgeblazen zou worden.


Een complete gashaard bestaat uit 4 delen:
1. Brander / vuurplateau
2. Opvangbak
3. Vuurrand
4. Deksel

De gashaard wordt geleverd inclusief deksel, slang, drukregelaar en steentjes.
Optie: gashaard met keramische stammetjes en gasfleshouder.
Voor meer informatie zie website: www.terrasenco.nl of informeer via: info@terrasenco.nl

Terug naar vorige pagina