Tuin-ontwerpen

«

         

Carpet-stones:


Carpet Stones is een volledig nieuw en uniek gepatenteerd systeem om bestratingen met het karakter van natuursteenbestrating te realiseren. Het verbluffend eenvoudige systeem bestaat uit verschillende bestratingselementen, waardoor het leggen zeer eenvoudig wordt. De elementen zijn zodanig vormgegeven dat ze telkens in elkaar grijpen resp. op elkaar aansluiten zodat er een homogene, in zichzelf harmonieuse bestrating ontstaat.Een straatsteen met systeem.
De elementen worden in handzame afmetingen vervaardigd, zodat eenieder deze binnen redelijke tijd kan leggen.
Na het invegen van de voegen met split/voegmortel (in diverse kleuren) is de bestrating niet of nauwelijks te onderscheiden van natuursteenbestrating. Door de verschillende kleuren, waarin Carpet Stones worden geleverd, zijn bijna grenzeloze ideeŽn realiseerbaar!

Motiefvrijheid
Door het unieke systeem van verschillende elementen zijn er bijna geen grenzen aan de motieven met Carpet Stones. Of het nu gaat om cirkels, bogen, waaiers of rechte vlakken - met de elementen zijn al deze bestratingsvormen realiseerbaar.

De zichtbare bestrating is altijd slechts zo goed als de onderbouw. Daarom is de juiste opbouw van de ondergrond een absolute voorwaarde daarvoor, dat het bestratingsoppervlak voor lange tijd haar uitstraling en haar bruikbaarheid behoudt.
Een eerste vereiste voor een correcte bestrating met Carpet Stones is een stabiele en vorstbestendige ondergrond, die aan de desbetreffende belasting voldoet.


Door de natuurlijke uitstraling en het rustieke karakter kunnen Carpet Stones op een interessante manier met andere natuurlijke produkten, zoals hout en keramisch materiaal, worden gecombineerd.
Ook geschikt voor binnengebruik (o.a. restaurant, showroom, winkel e.d.).

Voor meer aanvullende informatie zie de website: www.carpetstones.nl.

Terug naar vorige pagina