«

         

De Tuin-cocon

"Geeft u ultieme ontspanning".
De exclusieve Tuin-cocon biedt u een ongekend zitcomfort, dankzij de extra dikke zitting, de hoge rug, de verstelbare nekkussens en de ergonomische beensteunen. U merkt dat uw volledige lichaam zich kan ontspannen en dat stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Bijpassende knuffelkussens zijn steeds verkrijgbaar en maken het comfort volledig.
Of u nu zin hebt om te relaxen, te lezen, te zonnen of te slapen, u kunt steeds met een eenvoudige handeling de Tuin-cocon in de gewenste positie zetten. De rugleuning is in verschillende posities te zetten en voor de meeste modellen zelfs in volledige ligstand te leggen. De beensteunen bieden ook uw benen de rust die ze verdienen. Ze zijn gemakkelijk aan te haken en indien u ze niet gebruikt onder het zitgedeelte op te bergen. De wieltjes maken het geheel nog flexibeler, ze laten u toe de Tuin-cocon te draaien met de zon mee of tegen de wind in, al naar believen... Dankzij het prachtig met de hand gevlochten rotan of kunstofvlechtwerk bent u optimaal beschermd tegen de wind. Zo kunt u ook op de wat frissere dagen nog genieten van het zonnetje en van uw tuin. Zelfs 's avonds blijft het gezellig zitten als u uit de wind zit... Elke Tuin-cocon wordt tevens geleverd op wieltjes, zodat u uw Tuin-cocon eenvoudigweg kunt draaien tegen de windrichting in.
Je krijgt een heel aparte sfeer in uw tuin. U zit echt knus, uit de wind, in het zonnetje, alleen of met z'n tweetjes. En doordat je volledig uit de wind zit kun je zelfs 's avonds tot in de late uurtjes blijven zitten keuvelen of in stilte sterrekijken... Het gevoel is moeilijk te omschrijven, je moet het gewoon zelf ondervinden!

Ook verkrijgbaar in 1-persoons uitvoering.
Voor meer informatie zie: www.coconcenter.be

Terug naar vorige pagina